Sims 2 tutorial 4: Maak een speciaal zwembad


In deze les laten we in 10 stappen zien hoe je leuk zwembad kunt maken. Er zijn bepaalde trucs die je zeker moet weten! Laten we beginnen.

Stap 1: Begin met een vlakken kavel. Zorg dat je ruimte genoeg hebt voor een zwembad en een huis. Beide onderdelen komen aan bod tijdens deze les. Begin met een simpele hoop die je kunt maken door de grond te verhogen. Doe het zoals hieronder te zien is.

Stap 2: Zoek in je spel, bij de overige functies, de afdeeling voor tuinhekken. Hier zie je de hekjes die je hieronder ziet. Je kunt eventueel ook andere hekjes gebruiken, maar zorg ervoor dat de hekjes niet al te hoog zijn. Doe de hekjes over je hoop zoals hieronder te zien is.

Stap 3: Nu je hekjes hebt geplaatst, kun je vloer aanleggen binnen de lage hekjes. Zoek een leuke vloer uit. Vol het gedeelte binnen de hekjes helemaal.

Stap 4: Nu heb je dus een vloer binnen de hekjes om te testen of het goed werkt. Maak nu de hekjes in de vorm die je wilt hebben. Maak een terein zoals je dat zelf wilt. Hieronder kun je zien dat we de hoop groter hebben gemaakt. Daarop ligt een nieuwe vloer.

Stap 5: Zoals je hieronder kunt zien, is er nu fundering geplaatst aan de linker kant van het plaatje. Ook is er een leuke muur geplaatst, die zal werken als een muur om het komende zwembad. Je ziet dat de vloer van beneden naar boven een beetje scheef loopt aan de linker kant.

Stap 6: We zijn weer een stukje verder. Je ziet dat er nu 4 trapjes zijn geplaatst in 2 etages. Binnen de rode muren die om de holte zitten, komt het zwembad.

Stap 7: Dit is direct een grote stap. We hebben de vloeren en muren een kleurtje gegeven, en ook is er een zwembad geplaatst. Geef alle muren in 1 keer een kleur door behang te selecteren en tegelijk op de shift knop te drukken. Klik ook op de linker muisknop. Plaats een zwembad in de kuil zoals hieronder te zien is.

Stap 8: Tijd om een huis te bouwen. Misschien gaat het wat snel, maar met wat experimenteren moet het zeker lukken! Het huis kun je simpel bouwen door de fundering door te trekken naar een willekeurige locatie, en daarop je muren te plaatsen. Maak er van wat je zelf wilt.

Stap 9: Hieronder zie je het uiteindelijke huis met zwembad erbij. Een leuke locatie voor je Sims! Je kunt nu de tuin afmaken en je huis inrichten. Zoals je misschien ook kunt zien, is er nu ook een bubbelbad bij het huis geplaatst.

Stap 10: Dit is het uiteindelijke zwembad bij je huis! Je kunt het zelf zo maken als je wilt. Dit is je eigen inbreng op ons idee.

Dit is het einde van de tutorial! Veel succes met het uitvoeren.